Zaterdag voor Roye

We hebben gisterenavond alle nog aanwezige duiven ingekorfd voor Roye. Oorspronkelijk stond er een midfondvlucht vanuit Pontoise op het progamma maar dit is ivm het slechte verloop van de verleden week omgezet naar Roye. Met als voordeel 100 km minder afstand met de mogelijkheid om vrijdag avond in te korven. Normaal gezien hadden we onze doffers die Blois hebben gevlogen thuis gehouden. Nu kregen we de kans om alle duiven weer wat zelfvertrouwen op te laten doen door een makkelijk vluchtje af te laten werken. Dachten we!!!! .Als we de afdelings info omtrent het lossen in Roye lezen is het weer helemaal mis. Daar wordt je dan weer echt helemaal beroerd van. Je weet gewoon niet meer wat wijsheid is met dit totaal onvoorspelbare weer van de laatste jaren. Nu maar weer wachten en bidden dat het goed gaat. Twee dramavluchten achter elkaar is voor de meeste duiven een groot probleem dat op zeker veren gaat kosten. Maar goed zover is het nog niet en laten we ondanks het vervelende onderbuik gevoel positief blijven.

We hebben alles ingekorfd en de duiven waren weer super en met een normaal verloop zullen we zeker een goed uitslag kunnen neer zetten.

13 Chimay duivinnen en 10 Blois doffers.

We hebben Nico’s duifje de “517” bovenaan gezet ,Sara als 2e getekende en de “601” als 3e getekende. De “601”komt de laatste weken zo hard aanvliegen dat we ze al de nieuwe “108”gaan noemen We zijn benieuwd!!

Iedereen veel succes vandaag, Martin.