Peronne 2 6-5-2017

Vanavond 31 duiven ingekorfd voor Peronne de 5e Vitesse vlucht. Volgende week gaan we naar de eerste midfond vlucht en begint wat mij betreft het serieuze werk. Ervaring leert mij dat mijn duiven met 2 nachten mand ineens veel meer drang hebben om thuis/binnen te komen. Het lijkt wel of ze het zat zijn om 2 nachten in een verzendmand door te brengen .En de afstand gaat natuurlijk ook meespelen we kijken er in ieder geval naar uit om volgende week naar de midfond te gaan. De duiven staan er weer perfect op en zijn er klaar voor. Ze worden steeds beter en als het morgen een beetje normale vlucht wordt verwacht ik weer een mooie uitslag. Als 1e getekende de “255” (ze staat op de 2e plaats voor het Vitesse duif kampioenschap kring rayon A) tweede getekende staat “Dan” die zo goed is dat ik hem zo op de dag fond zou durven spelen ..Derde getekende heb ik “Black Angel” gezet. “Black Angel is een van mijn midfond favorieten( klz superstar 108). Heeft dit seizoen nog niets gepresteerd (verleden week een staartprijs) maar sinds ik niet meer verduister begint hij te veranderen. Woensdag morgen liet ik mijn doffers om 8.00 los en zag ik  “Black Angel regelmatig hoog overkomen ,Toen ik mijn doffers om 9.30 binnen liet was hij als enige afwezig. Om 10.30 was hij nog steeds nergens te bekennen. Mijn jonge duiven maar losgelaten om 10.30 en om 11.00 kwam mijn “Black Angel” hoog boven de vliegende jonge duiven aan scheuren met een kracht en een power dat ik hem nu getekend heb gezet. Uit het niets een duif bovenaan zetten vind ik wel wat hebben. We zullen het morgen zien “Black Angel” is de 501. Hopende dat het slechte weer in Frankrijk morgen meevalt wens ik iedereen die dit leest morgen veel succes.

Martin