Morgen Pontoise 1e midfondvlucht.

Gisteren avond hebben we onze hele ploeg ingekorfd voor de 1e midfond vlucht van dit jaar Pontoise( 360 km). 16 doffers en 15 duivinnen .Een duivinnetje was nog steeds gewond en kon niet goed vliegen. Vandaag echter begon ze ineens spontaan weer in het hok te vliegen. Hopelijk traint ze maandag een beetje mee en kan ze volgende week weer gewoon ingekorfd worden .Verder staan mijn duiven er weer tip top op en hopen we maar dat ze morgen gewoon los kunnen en we niet door al te veel regen dwars gezeten worden. Aangezien we verleden week maar liefs 6 duivinnen voorop hadden heb ik 3 duivinnen bovenaan gezet. Als 1e de “255” ze heeft nog niet gemist en staat op de 2e plek voor het duifkampioenschap Vitesse kring rayon A.( 6 verenigingen).Als 2e getekende heb ik de “251” gezet. Zij won verleden week de 1e prijs en vloog als jong al een top 10 plaats afd. 5 op de midfond. Als 3e een 2 jarige duivin de “686” zij vloog op twee keer Peronne respectievelijk de 4e en de 8e prijs. Die zit dus ook goed in het ritme. Hopelijk laten al mijn duiven deze week zien dat ze gefokt zijn voor de wat verdere vluchten. Ik heb namelijk niet één snelle duif op mijn hok en alles is speciaal gekweekt voor de midfond en dagfond vluchten. Nu komen de afstanden waar mijn duiven voor zijn gefokt. Hopelijk morgen een vlucht waar ze dat ook op kunnen laten zien en niet door slecht weer gedwarsboomd worden. Ik wens een ieder die dit leest morgen een mooi weekend met natuurlijk een prima uitslag.

Martin.